torsdag 12. juni 2008

To kort og en LO!

Sånn- da er jeg ferdig med dagens "oppgaver":) Da har jeg lagd to dorullkort til- tror jeg skal sende de til to venninner som jeg er borte fra i sommer- det blir de sikkert glade for!

Baksiden:Lagde dette kortet veldig enkelt (HVORFOR er det en linje under det jeg skriver nå?! ) Jaja.. Har ikke så mye svart/hvit pynt for tiden, så da blir den sånn den blir. Dessuten er jeg litt glad i den enkle stilen! Hva syns du?

Fremsiden:Gjorde fremsiden litt mer dekorativ ved å sette på sånne fotohjørner. Syns dette kortet ble helt greit egentlig, men ikke noe stort arbeid:)

Kort nr. 2Dette kortet ble jeg ganske glad i egentlig (såfremt det er mulig å bli glad i et kort:P) Elsker det der brune og turkise mønsterarket, så hadde nesten ikke råd til å bruke det.. hehe.. Noen papirer skulle man rett og slett hengt opp på veggen fordi de er så fine. Papirgal jeg? Neida:) Syns også på dette kortet at tagen ble stilig! Så da har jeg en mal for hvordan jeg skal lage den fremover hvis det ikke kommer fler "geniale" ideer fremover:)

LAYOUT'EN:


Da er den 3. LO'en til barnealbumet til søskenbarnet mitt. Jeg bruker ikke scrappe i grønt, men det er jo sååå fint! Det tror jeg at jeg skal gjøre oftere. Denne ble jeg veldig fornøyd med- syns fargene er så freshe! Skikkelig sommer-LO! Dessuten har jeg fått helt hekten på thickers, som sagt tidligere, og det må kjøpes inn mer. Er vel scrapsmart.no som har de billigste vel? Eller? Har enda bare to pakker, for tenkte jeg skulle finne ut hvordan de var etter å ha hørt så mye snakk om de på forumet.

Spørsmål:
Må du også bruke lim bakpå thickersene for at de skal sitte ordentlig? Mine faller av mens LO'en ligger hvis jeg ikke gjør det? Er dette noe jeg bør klage på, eller er de bare sånn?

I don't know:)

Takk for at du er ser!

8 kommentarer:

Snuppelure sa...

Gratulerer med en kjempe flott blogg :)
Så utrolig lekkert tag kort og kjempe herlig LO med nydelige farger og fine detaljer :)

FrkTetlie sa...

Tusen takk Snuppelure :)

Cathrines Creative sa...

Hei, bloggen din er kjempefin.... Hvordan lager man sånn fin heading???det skulle jeg gjerne vist;-) Kanskje jeg kan få noen tips???

Takk for koselig tilbakemelding i bloggen min.

Kjempefine kort du lager forr. og LO, skal legge link til deg i bloggen min.

Hilsen
Cathrine

siwhansen sa...

takk for besøket i bloggen min.. Så fine de kortene dine var.. og ikke minst loen.. Tenkte kanskje du hadde fått trykke på den u en jeg for understreking?? Eller noe, har igrunn ikke peiling.. He he.. Bloggen din var iallefall kjempe lekker:)

FrkTetlie sa...

Tusen takk Cathrine Creative! Linker tilbake til deg også:)

FrkTetlie sa...

Tusen takk SiwHansen! Ja.. antagelig har jeg trykket på u-en.. men er jo helt "grønn" på data, så er ikke så enkelt når noe uforutsett skjer:P Hehe.. Takk- jeg begynner å bli ganske fornøyd med bloggen selv:D

Anne Kristine sa...

Så flotte kort du har laget og flott LO
Likte godt fargene du har brukt i LO'en
og flott oppsett :)
Ønsker deg en god helg
xox Anne

FrkTetlie sa...

Tusen takk Anne- betyr veldig mye at DU sier det:)