søndag 22. juni 2008

Nattevakt gir mye tid til scrapping!I natt var jeg nattvakt-våkende- og her sitter jeg heeelt utslitt etter å ha sovet i et par timer. Men hva passer vel da bedre enn å vise resultatene av nattens scrapping?:) Fikk i alle fall gjort litt. Men to av LO'ene ligger inne på scrapping.no fordi mottakeren er innom her og snoker fra tid til annen! Se gjerne der også-legger det vel ut på 1-2 bilder og muligens i dagboka mi!

Tanten min ringte oss i går kveld og sa at hun hadde giftet seg på fredagen!!! Det var bare de og to forlovere, så det hadde vært en hemmelighet i mange mnd! Kjempemorsomt, men synd det ikke ble ordentlig selskap- har aldri vært i bryllup før. Uansett- da må man jo lage bryllupskort! Jeg er ikke en kortlager egentlig, så stempeltrykk har jeg ikke, derfor ble det et bildet av paret på fremsiden i sepia!Innsiden av kortet!
Baksiden av kortetMamma rydder hobbyrommet sitt, og som mange andre har hun ikke hjerte til å kaste så mye- deriblant denne eksen hun hadde fått et smykke i! Den er kvadratisk og lav. Dekorerte den med to papirer- litt skrikende, men syns det var tøft. Det står "Spjåkesaker" :)Hvordan den ser ut fra siden:)

Takk for at du ser, og husk å sjekke ut LO'ene som ligger på scrapping.no!


3 kommentarer:

Kate sa...

Jeg likte esken du har dekorert kjempegodt. Stilig effekt med mønster og striper sammen.

FrkTetlie sa...

Tusen takk:)

Renée sa...

Så KUL esken var! Skikkelig knæsj! Takk for kommentaren i bloggen min, forresten:) Fletteteknikken heter makramé :)