mandag 9. juni 2008

Se min kjole!


Hehe.. Ja.. da har jeg sydd meg en liten kjole... Jeg er ikke noen syerske eller på noen måte flink, men jeg syns det er så artig å sy... Så da måler jeg på meg selv og klipper i vei:) Jeg bruker bare stoffer som ikke er noe spesielle, og klæ
r som ikke har vært på min kropp på sikkert 5 år. Tror ikke jeg hadde tatt sjansen på å klipt sunt noe fint med mine små ferdigheter:PDet var dette jeg begynte med. Et langt skjørt i et slags silkestoff som ikke er silke, og et kongeblått stoffstykke.. Dette er altså utgangspunktet.. Og resultatet ble sånn;Jeg sydde skjørtet opp endel, og jeg brukte linningen som øvre kjolekant under bysten. Der måtte jeg også sy inn litt for å få det til å passe. Lurer på om jeg skal sy på en liten svart sløyfe midt foran slik at den blir litt mer spennende. Vi får se! Orker ikke gjøre så mye mer i kveld i alle fall.

Detalj:
Her er ryggen på kjolen. Siden mine kunnskaper innenfor glidelåsinnsying er ganske mangelfulle (jeg har gjort det mange ganger, men ikke alltid det har vært like pent for å si det sånn) så brukte jeg heller en slags knytelukking. Jeg syns faktisk dette ble veldig stilig. Det er det samme stoffet som er i skjørtet. Det eneste jeg må forandre på er sømmen mellom skjørtet og toppen.. den ble ikke noe fin- du ser det litt på bildet her.

Ja, nå gjenstår det bare å se om jeg tør å bruke den i full offentlighet da. Jeg tviler, men hvis jeg får til modifikasjonene jeg skal gjøre, så kanskje:D

4 kommentarer:

Angela sa...

Så kul kjole da! Artig å sy slike ting selv da! Jeg syr jeg og :D
Og gratulerrer med blogg :)

FrkTetlie sa...

Tusen takk:)

Cathrine sa...

wow, du kan visst så mangt du! Likte kjolen kjempgodt jeg!! Kunne godt kjøpt den i butikken selv.. hehe. Nydelig lukking bak ja, og herlige farger sammen!

FrkTetlie sa...

Hehe.. Sitter vel kanskje ikke så bra, men! Hihi! Jeg prøver meg på litt forskjellig. Er så deilig å utfolde seg kreativt!! Er jo kjempeenkelt å smekke sammen en kjole!!