onsdag 25. juni 2008

Små bøker! Nr. 1


Fant ut helt av meg selv at sånne bøker som det her må være gøy å lage når man er smålig lei av LO's! Og tja.. Det var jo i grunnen det også. Har lagd to stk foreløpig, og to til er i startgropa. Disse skal gis til de beste venninnene jeg har i Oslo (jeg er hjemme på ferie, bort fra de nå), og tenkte det var en flott overraskelse å få i postkassen sin! Snill som jeg er:P

Denne lagde jeg i blåtoner med litt brunt og grønt innemellom.

Side 2Side 3
Begge bøkene har dekorasjon på den siste siden også, men der er det personlig hilsen osv, så jeg valgte å ikke vise denne.

Takk for at du ser!

4 kommentarer:

Mica sa...

WOW!!! For et utrolig stilig kort/bok. du er kjempeflink med farger. det var da en aldeles hærig blåfarge :O))))))))) klemmm vyanmica

FrkTetlie sa...

Tusen takk:D Kjempekoselig kommentar!!

Cathrine sa...

denne var også superfin! Så herlig "tilfedlig" det ser ut, lag på lag osv.. alle arkene passer så godt sammen. Igjen nydelige ark, og flotte tekster osv. Så god ide med en liten vennskapsbok!

FrkTetlie sa...

Det som er litt morsomt, er jo at det faktisk er HELT tilfeldig. Brukte de restepapirene jeg hadde, og noen av de har jeg til og med ikke klippet i. Selv om de var skjeve osv. Veldig artig å kunne utfolde seg uten å tenke alt for mye på former og komposisjon!:)