søndag 6. juli 2008

Litt scrappetørke...


En sitter ved scrappebordet... Det flyter av forskjellige papirer og stæsj overalt. Men man har INGEN mønsterark eller bazzil som passer til bildet man skal scrappe. Ikke stæsj heller, siden akkurat fargene som er på bildet ikke er "dine farger". SLIK hadde jeg det i natt. De fleste bilder jeg har igjen av barnealbumet til søskenbarnet mitt er grønne/tatt i skog/med rare farger på t-skjortene osv. Og jeg er totalt avhengig av at mønsterark og bilde matcher. Sykelig avhengig. Desverre.

Derfor ble det bare en og en halv LO som ble gjort i natt. Skuffende siden jeg hadde lyst til å scrappe masse, masse! Det ødelegger lysten når man ikke har det perfekte arket, eller det perfekte tilbehøret. Rett og slett nedbrytende.

Ergo: Grønne mønsterark mottas med stor takk:P


Her er da det ferdige resultatet av den LO'en som er ferdig. Ikke sånn kjempefornøyd. Likte så godt bildet, og hadde store planer for det, men når ingenting stemmer får man bare gjøre det beste ut av det. Med mitt tidsskjema så måtte jeg bare få gjort ferdig noe. I morgen reiser jeg på ferie, derfor blir det mye arbeid å gjøre når jeg kommer hjem igjen etterpå.

Håper alle koser seg de neste ukene, så får jeg komme sterkere tilbake etter et lite scrappe-avbrekk til Lofoten! Sikkert endel spennende bilder som blir tatt der, som blir scrappet etterhvert!

Stay tuned!:)


6 kommentarer:

Cathrine sa...

Denne var jo kjempefin!!! Nydelig samling pynt, og flott bilde med fine detaljer, kul teksting! Hvorfor ble du ikke fornøyd? Ble kanskje litt mye med stripene, men det kan hende bildet ble litt mørkt bare? Synes du skal være veldig fornøyd med denne, jeg!

FrkTetlie sa...

Fargene er nok ikke helt rett på dette bildet. Bildet er helt grønt omtrent, sånn skikkelig grønn-grønn! Men sånn er det når man har dårlig kamera å ta bilde med. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke er fornøyd, men kunne heller tenkt meg en roligere bakgrunn som du også poengterer! Jaja- gjort er gjort:P

Takk for kommentaren:)

Lula sa...

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, det satte jeg sånn pris på !

Du lager jo såå mye flott, både album og loer <3

Jeg syntes den siste her ble knallbra jeg, og elsker oppsettet og innslag av hvitt!

Ha en flott sommer;)

Anne Kristine sa...

Så flott denne LO'en er ...flotte detaljer ..og selv om du har brukt stripete ark som bakfrunn så fikk du bildet i fokus og pynten kom også godt frem.

Camilla sa...

Kjempe fin =))

FrkTetlie sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer!